FORSIDEN OM MEG KONTAKT VIDEOBLOGG [Der det står "Link" limer dere inn linken til den siden dere vil knappen skal linke til. Dere kan også forandre navn på knappene]

Språkreise ? Bare gjør det
Hei <3 :)Jeg dro til Malta, men før jeg forlot jeg var nervøs, og nå er jeg glad jeg dro likevel fordi jeg møtte hyggelige mennesker og hadde den beste tiden i mitt liv. noe som er grunnen til at jeg tror du bør få opplevelsen din selv, ta en venn eller reise alene, traveld jeg alene, og jeg er glad jeg gjorde: Her er noen grunner til hvorfor du bør velge denne turen: En. Du kjøtt nye mennesker. 2. Tur du husker hele tiden. 3. Du vil ikke angre. 4. Du vil savne det når du kommer hjem. Bare gjør det :)

IKKE TENK, Bare gjør det :D

Som noen av dere vet så har jeg vært på språkreise, var det sommmeren 2012, og stooorkoste meg masse, er det noen av mine lesere som kunne tenke seg og dra på språkreise, så er det bare til å kontakte meg på Emailen min: masseoglite@live.no eller du kan skrive til meg på facebook :)

https://www.facebook.com/#!/siw.best

 

Setter stor pris på de som hjelper meg, og de av dere som skal bestille kan jo si at jeg har fått dere til å melde dere inn eventuelt :)

 

https://www.facebook.com/#!/EFNorge?fref=ts

kan jo også stikke innom linken over her dersom du har facebook og noen spørsmål, dersom du ikke har facebook så kan du sikke innom denne linken :)

STIKK GJERNE INNOM DENNE LINKEN SELVOM DU HAR FACEBOOK :)

http://www.ef.no/

Og hvis du ser litt lenger ned på bloggen min så kan du se noen bilder fra da vi var i Malta :D Kan total anbefale dere å dra på språkreise det er en opplevelse for livet, du kommer ikke til å angre, jeg jobber som crew for EF nå, og tjener poeng på og gjøre dette for dere :=)

Kan også stikke innom min ef profil og lese om min reise, står på engelsk der, fordi at andre skal kunne forstå dette også :)

http://my.ef.com/
Siw Ragnhild.Jørgensen

Nå håper vi på at mange melder seg på språkreise, kan reise akkurat hvor dere vil :D

  

Noe du lurer på bare bestill en brosjyre på denne linken :)

http://my.ef.com/Siw%20Ragnhild.Jørgensen

 

2 kommentarer

s0th

11.09.2013 kl.16:12

jeg har så lyst til det, men jeg vet ikke siden det koster så mye...

masseoglite

11.09.2013 kl.16:51

s0th: Du kan bli crew medlem så kan du tjene opp masse poeng slik at du kan få reisa gratis så og si :) bare kontakt meg på Emailen. siw_best@hotmail.com eller skriv til meg på facebook :) https://www.facebook.com/#!/siw.best

jeg kan svare og hjelpe til med det meste om du ønsker det :)
Mhv, siw Jørgensen

Skriv en ny kommentar

[Den linken som er kursiv er linken til profilbildet. Last opp ønsket bilde på f.eks. Imageshack.us, kopier direct link og lim inn her.]
masseoglite

17, Sarpsborg

er en jente på 17 som blogger så fort jeg får mulighet, liker og spille fotball, trene på treningsstudio og være med vennerANNONSER

Kategorier

ArkivBLOGGDESIGN AV:hits