FORSIDEN OM MEG KONTAKT VIDEOBLOGG [Der det står "Link" limer dere inn linken til den siden dere vil knappen skal linke til. Dere kan også forandre navn på knappene]

Peppes med Jentene mine :3


Hei, beklager at jeg ikke har fått blogget noe i det siste, men skal bli bedre :D

 

Men kan ikke være så veldig lenge fordi jeg skal på peppes pizza med jentene mine :)

 

Emilie og Ida, er ike sikker på om Sara skal være med med det finner jeg ut :) Kamra skal få være med og vi skal koose oss, kanskje jeg blogger litt mens vi venter på maten, eller mens vi sitter der og koser oss masse :D

 

Her er et bilde av meg MENS jeg ordner meg til peppes :)

 Ha en fin fredagskveld alle sammen og GOD PÅSKE :D <3

Har du planer i dag? :)

 

39 kommentarer

Ina Emilie

22.03.2013 kl.17:39

kan du gi faen i å publisere bloggen din på facebook hele tiden ?

det er plagsomt og du spammer.

ingen har lyst til å lese om det kjedelige livet ditt .

la folk få bestemme selv om de vil gå inn på bloggen din eller ikke, ikke plag oss andre som ikke vil lese den med å spamme hele facebook med den !

fitte irriterende.

Emilie

22.03.2013 kl.17:54

Ro ned du såkalte Ina Emilie, om du ikke bryr deg så trenger du vel ikke å gå inn å kommentere i det hele tatt? Her er det du som en irriterende... Om ho har lyst til å poste det på facebook, må ho få lov til det! Det er det ho som bestemmer, og det er folk som bryr seg, blant annet meg.

marthe ;)<3

22.03.2013 kl.18:01

hahahha,ler meg ihjel av kommentaren din Ina Emilie :L

''ingen har lyst til å lese om det kjedelige livet ditt'' hmm... lurer på hvem som er inne på bloggen til Siw jeg xD hahaa,TAPER!

Random gutt

22.03.2013 kl.19:42

Unødvendig kommentar "Ina Emilie"...

Ina Emilie

22.03.2013 kl.22:17

Emilie: Hun har gjort det i lang tid nå å delt det på facebook, og jeg har ignorert det lenge nå, men det begynte å virkelig gå meg på nervene , så jeg sa ifra? er ikke det lov? eier hun ikke respekt for andre mennesker da? Hun plager oss andre med det. hun burde respektere at andre ikke har lyst å bli spammet av henne på facebook hver dag.

Random gutt: Unødvendig kommentar ?Herregud jeg sier ifra om at det er irriterende? tåler ikke kritikk og andres mening eller??

Marte ;)<3 : Godt noen er enig med meg, hahaha xD

Emilie❤

22.03.2013 kl.22:48

Eh, "Ina Emilie" ... Jeg har sjekket vennene til siw på facebook, så du har bare faket navnet ditt.. Og det er utrolig barnslig.. Om du skulle vært plaget av det, så kan du vel være voksen nok til å si ifra selv på chat eller noe? Ikke på bloggen? Jeg sier ikke at det ikke er lov til å si i fra, men det finnes andre måter å si i fra på.. I tillegg, hvorfor i h**** bruker du tiden din på å kommentere dritt her, om du hater bloggen?

Det at hun legger ut linker på facebook, har ikke noe med det å respektere mennesker å gjøre.. Om du mener at hun ikke har respelk for deg pga av noen linker på facebook, så burde du tenkt deg litt om... Det er faktisk folk som bryr seg her også.. Herreguuud

Ina Emilie

22.03.2013 kl.23:46

Emilie:

Jeg kommenterer jo ikke dritt? Si hva som er dritt av dette jeg har skrevet da ?

Har jeg sagt jeg hater bloggen? NEI. Jeg sa det var irriterende at hun delte hvert jævla innlegg på facebook. Holder at hun deler navnet på bloggen sin, så kan folk velge SELV om de vil gå inn dit eller ikke. For ærlig talt, det er vanskelig å unngå den, så ofte som hun deler det.

Jeg er saklig, jeg slenger ikke dritt. Merk deg: Det er en stor forskjell på dritt slenging og konstruktiv kritikk!!

Herregud. Kan hun ikke bare slutte å dele linkene da, det er alt jeg ber om? Hun må bare blogge som faen. Greit for meg det. Jeg har ikke noe imot det. Bare ikke dele det hele tiden på facebook! Det er det jeg sier! Det har faktisk noe med respekt å gjøre. Hvis folk ikke vil høre om det, så burde hun respektere det at folk ikke vil det, og la folk bestemme selv om de vil høre om det, ved å gå inn på bloggen når de har lyst, enn at de blir tvingt til det fordi hele facebook er spammet med det. Jeg snakker ikke bare for meg selv her, men mange andre jeg kjenner har sagt det samme. Er det ikke bra jeg sier ifra da, så kan hu gjøre noe med det?

masseoglite

22.03.2013 kl.23:49

Ina Emilie:
HVEM FAEN ER DU; SNAKK TIL MEG PÅ FACEBOOK NÅÅÅÅ.... VIL VITE HVEM SOM ER SÅ FEIG!!1

Ina Emilie

23.03.2013 kl.00:21

Masseoglite:

Feig? Jeg er faen ikke feig. Jeg har aldri kommentert med falsk navn, det er mellomnavnet mitt, men bruker det ikke på facebook. Jeg har aldri dritt slengt, så hvorfor skulle jeg da sjule identiteten min? Jeg sier ifra om en ting som plager meg, da bør du gjøre noe med det og respektere andres følelser, istedenfor å bare tenke på deg selv og dine behov. For at du skal få masse oppmerksomhet og kommentarer. "Kommentere??? :D<3<3<3" LOL.

Holder at du skriver navnet på bloggen din 1 jævla gang, så kan folk bestemme selv om de vil gå inn dit eller ikke, enn at de blir tvunget til deg fordi DU spammer facebook.

Silje

23.03.2013 kl.00:28

Kunne faktisk ikke hvert mer enig med Ina Emilie. Du deler innlegget hver gang du har lagd et nytt, noe som er utrolig irriterende. La folk få bestemme selv om de vil gå inn på bloggen din eller ikke!!!! Og jeg dritt slenger heller ikke som Ina Emilie sier, det er å si ifra om noe som er irriterende. Og som hun også sier, så bør du faktisk respektere det at andre irriteres over det og tenke litt på andre også... Vi sier ifra!!!!

Therese

23.03.2013 kl.00:31

Så enig med Marte, Ina Emilie og Silje. Du deler hvert innlegg du skriver, det er irriterende. La folk få bestemme selv om de vil gå inn der uten å bli spamma

Og tvunget til å gå inn hit !

Show some respect !

Silje

23.03.2013 kl.01:05

Godt du er enig ass Therese !

Slutt med einaste gang Siw.

Dette er ikke drittslenging over nett, det er å si ifra om en ting som plager oss... respekter det... !

Ina Emilie

23.03.2013 kl.01:16

http://www.youtube.com/watch?v=RiB9Ug37X_8

Denne sangen er bra forresten xD

Ina Emilie

23.03.2013 kl.01:40

Det er godt dere er enige med meg, jeg er tydeligvis ikke den eneste som plages av dette.

Skjerpings Siw !

Emilie

23.03.2013 kl.10:21

Hvis dere ikke har lest det jeg har skrevet over så vil jeg gjerne skrive det igjen: DET ER LOV TIL Å SI I FRA, MEN HVORFOR ER "DERE" SÅ FEIGE SÅ DERE IKKE SKRIVER DET TIL SIW PÅ CHAT HVOR HO KAN SE HVEM DET ER OG KANSKJE TA SEG MER NÆR AV DET?? Dere er jo tydeligvis venn med ho på facebook!! Greit hun kanskje poster det mye, men er det så farlig? Skader det noen? Gjør det narr av noen? NEI, om det hadde gjort det så hadde jeg skjønt, men nå er det bare dere som er vanskelige, og som ikke tåler at hun poster det på facebook

Sanne

23.03.2013 kl.10:25

Hahahahahhahahhahhh, jeg ler meg i hjel av denne diskusjonenXD krangler dere om publisering på facebook? Jeg må faktisk si at jeg er enig med Emilie, fordi det skader jo ingen?

Hahah, dere får krangle videre, unødvendig diskusjon av Ina Emilie

Ina Emilie

23.03.2013 kl.13:31

Emilie:

NEI. Det skader ikke, og det gjør ikke nar av noen. Det har jeg aldri sagt heller? Jeg har sagt at det er irriterende at hun poster hvert jævla innlegg.

Skriv bloggen din som forsidebilde, så kan folk bestemme selv... ;)

Sanne:

Diskusjon? Krangling? Når det er noe som irriterer meg her i livet, så sier jeg ifra. Jeg gjør akkurat det jeg vil. Og dette er verken krangling eller diskusjon. Hvis det er noen som diskuterer og lager drama ut av dette, så må det vel bli DERE. At ikke Siw bare kan ta til seg konstruktiv kritikk (Som betyr: Kritikk, men positiv måte for å hjelpe) Jeg sier ifra, så hun kan gjøre noe med problemet.

Sår meg heller med sannheten, enn å glede meg med løgn ;) Skulle jeg spilt falsk da og latet som jeg elsket at hun gjorde det? Jeg sier ifra bare... :-)

ingen av dere tåler vel å få ærlige tilbakemeldinger på noe med mindre det er positivt.

masseoglite

23.03.2013 kl.13:40

Emilie:

Tusen takk Emilie, Nå

Ina Emilie, jeg er ikke sinna men kan du ikke bare si til meg på faceook da ? jeg vet jo ikke hvem du er, istede for og diskutere det her, jeg er provosert over at du ikke kunne skrive det på en pen måte, JA, jeg kan slutte å poste HVERT innlegg på faceook, men noen kommer det, bare skriv til meg på faceboook...

Stineirenjørgensen

23.03.2013 kl.14:50

Er det mulig! Så barnslige dere er! Skam dere! Hvis dere er like gamle

Som siw så er dere snart 18 år og burde oppføre dete som det også! Slutt med de fjortiss kommentarene deres! På facebook får dere la være å sjekke bloggen da? Det er ingen plikt for dere?? Det er mye værre ting som finnes på facebook som folk spammer deg med! Eks er spilleforespørsel! Takler du ikke å lese statusene til siw på face, nei da takler du ikke å ha face heller! Blir flau av generasjonen dere er i altså! Finn heller frem barbie dukkene dine og diskuter med dem da vettu!

F.y.l

Stoooor klem stine iren jørgensen

masseoglite

23.03.2013 kl.15:29

Stineirenjørgensen:

TUUUSEN TAKK STINE :D

Glad i deg og Helt enig med deg <3 :)

Ina Emilie

23.03.2013 kl.16:19

Off av meg... Stine Iren jørgensen, du leser jo ikke det jeg skriver..

Hvorfor er dette fjortis kommentarer? Si meg det!

Er å si ifra om en ting fjortis?

JEG sier ifra om en ting, det er ikke å være fjortis, det er å tør å si ifra om noe som plager meg.

Og ja, det er virkelig plagsomt, for det er veldig ofte!

Les før du skriver, ikke kom her å si det jeg skriver er barnslig og fjortis, for det er en saklig ting, og det er min mening. Jeg syns det er irriternede, jeg har all rett til å si ifra...!

Det er menneskelig det.

Og som jeg skrev, så er det veldig vanskelig å unngå når det er så ofte som hun gjør.

Og jeg har aldri gått inn på innleggene en gang når hun har delt dem, bare gikk på det den ene gangen og da kommenterte jeg fordi det sto KOMMENTERE???

Da sier jeg min mening! :)

Blir du flau over at jeg sier ifra om en ting som plager meg?

Hva er flaut, barnslig og fjortis med det? Forklar meg.

Ina Emilie

23.03.2013 kl.16:24

" Finn heller frem barbie dukkene dine og diskuter med dem da vettu! "

Og du kaller meg barnslig og usaklig? ;-) Det sa litt om deg for å si det sånn.

Jeg mente faktisk aldri noe vondt med det jeg skrev i første omgang, jeg er enig i at måten min å si ifra om det på var ganske brutal og teit. Men jeg har aldri ment det som dritt slenging, jeg måtte bare si ifra om noe som plaget meg...

Silje

23.03.2013 kl.16:37

Ro ned fleske deres da, feitinger!

Enig med ina emilie, therese og marte !

Silje

23.03.2013 kl.16:43

Man ser at det ble en del peppes pizza på deg ja , Siw !

masseoglite

23.03.2013 kl.16:43

Ina Emilie:

Orker ikke mer av diskusjonene deres her, så stenger kommentarfelltet..¨

masseoglite

23.03.2013 kl.16:45

Silje:
HVA FAEN MENER DU MED DET ?

Ina Emilie

23.03.2013 kl.16:45

Det er ikke diskusjon , jeg sa ifra om en ting!

Unødvendig kommentar Silje...!

masseoglite

23.03.2013 kl.16:46

Ina Emilie:
Joa, men sann silje holder på med...

Ina Emilie

23.03.2013 kl.16:49

Ja jeg syns det var stygt skrevet. Sånn er ikke jeg som slenger dritt om utseende, håper ikke du har følt det sånn iallefall.

Men enig med deg nå, vi stopper bare nå, vi kommer ikke frem til noe uansett, så bare lar vi det være sånn.

masseoglite

23.03.2013 kl.16:51

Ina Emilie:
Enig, jeg tok det ikke som å slenge dritt, var ikke jeg som skrev alt det, men ble litt sann frekt med banneord innimellom om du ser hva jeg mener. Jeg er ikke sinna, men ble bare JÆVLIG forbanna når jeg leste det silje skrev nå....

Ina Emilie

23.03.2013 kl.17:01

Ja det var teit av meg å bruke banneord, var en teit måte å si ifra på. Jeg kunne skrevet det på en finere måte. Legger meg flat der.

Ja skjønner du ble sur for det, jeg hadde også blitt det, og sånne kommentarer som det der må du ikke bry deg om iallefall. Mobbing er jeg veldig imot og det er unødvendig å stygt gjort.

Stineirenjørgensen

23.03.2013 kl.19:15

Les det jeg skrev da drittunger!!! Haha, jeg skrev at jeg blir så jævlig flau av dere når dere skriver slikt! Dere er vell snart 18 år alle sammen! Oppfør dere da!!

Du er veldig tøff i kjeften din altså ina marie ... Eller hva du nå enn heter for du er jo ikke tøff nok til å skrive til siw på face!

Hvordan kan du si at jeg er feit? du jar ikke sett meg ? men uansett ...Ja kall meg gjerne feit! Kunne ikke bryd meg mindre ;-) viser bare at du ikke kan komme med saklige kommentarer for å slå tilbake! Slett siw fra face så gjør du deg selv en tjeneste!

Fortsett å blogg siw, spam dem! Irriter dem!!! Latterlige små buseunger!!! :-) :-)

Emilie

23.03.2013 kl.20:11

Haha, er det muulig, jeg har aldri sagt at det ikke er lov til å si i fra, Ina Emilie, men jeg er glad du har skjønt at måten du skrev det på var drøy! Det var det jeg ville ha frem... Den kommentaren du skrev silje, den håper jeg du faenma angrer på, det er noe av det værste jeg har hørt, lille drittunge.. Unnskyld meg, men sånne kommentarer tåler jeg bare ikke

Ina Emilie

23.03.2013 kl.20:37

Jeg vet du ble flau, men hvorfor? Hva var barnslig av det jeg skrev? Det kalles å SI-I-FRA-OM-EN-TING. Det er verken barnslig, eller drittslenging. Det er en tilbakemelding om noe, ikke å være barnslig.

Hvis det er din definisjon på å være barnslig, så sier vel det egentlig veldig mye om deg..

Lær deg å les før du kommenterer. Også så utrolig teit å begynne å "diskutere" igjen når jeg og Siw ble enige om å slutte med dette. Så kommer du å skaper problemer igjen med å påstå ting om meg som ikke er sant. Jeg sa ifra, tåler du ikke det at folk sier ifra om noe annet enn bare positivitet, kommer du ikke langt her i livet Stine Iren!

Jeg har aldri kalt noen feite her iallefall. Så ikke kom her å si jeg har sagt det iallefall.

Jeg har sletta siw på facebook, så jeg gir faen uansett. Men du kommer her å påstår ting om meg som ikke er sant, å si jeg er barnslig bare fordi jeg sier ifra om en ting som irriterer meg, er jo helt feil.

Så hvis du sier ifra en ting til venninna di om noe som irriterer deg, er det å være barnslig? Skal du late som å være falsk å late som alt er greit, og heller irritere deg innvendig enn å si ifra? Det kalles å være fake venn. Det er lov å si ifra til folk at noe irriterer enn.

Og jeg sa også til Siw at jeg burde sagt det på en ordentlig måte, jeg innrømmer det, men likevel står jeg for det jeg har sagt, jeg irriterte meg over det, og jeg sa ifra! Aldri var det ment å såre, jeg SA IFRA!

masseoglite

23.03.2013 kl.20:42

Ina Emilie:

Hvem er du egentlig da ?
Kanke si jeg kjenner noen som heter Ina emilie :S

Stineirenjørgensen

23.03.2013 kl.22:46

Jeg har heller aldri sagt at jeg ikke takler å høre negative ting? Du må lese mellom linjene lille venn! Sorry blir så jævlig forbanna når folk er så motbydlige og frekke mot familien min! Bra. At du sletta ho! Like greit ettersom at ikke er en venninne av henne!

Jeg er mye eldre enn deg så jeg vet nok hva jeg skiver og ikke skriver! Og at du leker voksen er ikke mitt problem ....

;-) ;-)

Ina Emilie

23.03.2013 kl.23:29

Virka bare som du ikke taklet å høre negative ting, for du reagerer med å si sånn.

Var aldri ment å være motbydelig mot familien din heller da, jeg sa bare ifra om en ting som irriterte meg (SOM SAGT) Det er ikke å være motbydelig ;-)

Men det får dessverre ingen av dere inn, dere tror at det er å være motbydelig å si ifra om en ting.

Å være motbydelig er å mobbe feks. dette her var faktisk en saklig ting som ble sagt, ikke noe motbydelig.

Jepp, tenkte det også var like greit.

Selvom du skulle være eldre enn meg , vet jeg også hva jeg skriver og ikke. Så ikke kom her å si at det er motbydelig, for det var en ærlig sak og en ting som plaget meg, som jeg sa ifra om. Og heller ikke mitt problem at du også leker voksen.

Alder har ingenting å si, enn kan være gammel og forsatt være umoden ;-) ;-)

Kommer helt ann på hvordan man ser på ting og sånn.

Stineirenjørgensen

24.03.2013 kl.15:28

Du er motbydlig lille venn !:-) jeg oppfører meg som 5 år eldre enn det jeg er, leker ingenting:-) du er så tøff altså :-) applaus til deg :-) bare drit i å skriv da vettu!;-) bedre for siw at du ikke snakker med ho :-)

Hvis du sier at du er mer moden så oppfør deg som det og da lille tennåring :-)

Fortsett å blogg siw! Du skriver bra og om interresante ting :-p

Carro!<3

01.04.2013 kl.19:36

Ina Emilie,stikk til helvette ;)

Skriv en ny kommentar

[Den linken som er kursiv er linken til profilbildet. Last opp ønsket bilde på f.eks. Imageshack.us, kopier direct link og lim inn her.]
masseoglite

17, Sarpsborg

er en jente på 17 som blogger så fort jeg får mulighet, liker og spille fotball, trene på treningsstudio og være med vennerANNONSER

Kategorier

ArkivBLOGGDESIGN AV:hits